Надя Пеовска развива дейнност като Педагог от 2014 година.Ръководила е школи в детски градини, частни училища и от няколко години развива своя самостоятелна школа. Мястото, където се провеждат занятията е предишният дом – ателие на авторката. Това създава изключително различно усещане и атмосфера. Децата могат да разгледат и голяма част от нейното творчество като по този начин имат директен поглед върху изкуството и работата на един творец. Групите са малки, за да може всяко дете да получи внимание в своята задача. Освен основните задачи, чрез които децата се запознават с композиция, цвят, перспектива, пропорции, и др, те биват провокирани да се включват в различни конкурсни издания, внимателно подбрани от нея като Ръководител на теми, които са интересни за тях или пък изискват развиване на лично мнение и позиция. По този начин децата биват провокирани да се научат да изразяват смело своите виждания чрез изкуство. Предимство е и, че Надя Пеовска работи над реализирането на различни културни проекти, някои от които са насочени именно към деца в родния й град Бургас. Така тя мотивира допълнително и своите ученици като ги кани да взимат участие в предстоящите й проекти.

„За мен е важно процеса на рисуване и създаване да носи удовлетворение в децата, затова въпреки предвидените задачи съм изключително гъвкава спрямо техните нагласи и се старая да поддържам техния интерес и напредването да става плавно и естествено спрямо темпото на всеки. Най-важното за мен е да им предам тази огромна любов към изкуствата, която аз нося в себе си, защото всичко друго се постига с труд и постоянство. Затова за мен е изключително важно аз да бъда пример за тях. „

Това е вашето място, ако:

Ако търсите място, където детето ви да се научи да заобича изкуствата!

Ако търсите школа по рисуване в Бургас, където детето ви да получава внимание и индивидуален подход!

Ако искате детето ви да стане по-уверено в себе си, независимо дали има на този етап проявен талант!

Ако искате детето ви да се срещне с един друг свят, различен от точните науки и да черпи знания и вдъхновение директно от активен творец с богат опит в различни направления на изкуствата.

Можете да намерите още информация като последвате Ателие Живопис и мода сНАДЯ тук

https://www.facebook.com/profile.php?id=100078537918610

Снимка от заключителната изложба към проект „Вдъхновение от бургаските майстори“